Filmavond voor afgestudeerden 2018/2019 - All of us

Door wie
Directie Communicatie en Marketing
alumni@ugent.be
Voeg toe aan mijn agenda

Op zondag 13 oktober is er een exclusieve filmavond op Film Fest Gent voor de afgestudeerden van het academiejaar 2018/2019.

De film die we vertonen, is 'All of us'(*), een film van de Belgische regisseur Willem Wallyn. In 'All of us' komen terminale patiënten samen in een zelfhulpgroep, onder de hoede van de onervaren therapeute Els (Barbara Sarafian). Een van haar patiënten is Cathy (Maaike Neuville), een huisvrouw die het slechte nieuws van haar nakende dood koste wat het kost geheim wil houden voor haar familie. De zorg voor haar gezin wil ze toevertrouwen aan haar zus, die daar zelf niet zo gediend mee is. Joke Devynck, Jan Hammenecker, Bruno Vanden Broecke, Ella Leyers, Gilles de Schryver, Delphine Bafort en Wim Opbrouck vervolledigen de cast samen met nieuwkomers Janelle Vanes en Anne-Laure Vandeputte.

De trailer kan je hier bekijken.

Na de film trakteren we je nog op een hapje en drankje in het festivaldorp!

Je kan niet meer inschrijven voor de filmavond.

Wie reeds ingeschreven is, kan zijn/haar ticket vanaf 19 uur afhalen aan de UGent-balie in de inkomhal van de VIP-tent van Film Fest Gent. De VIP-tent bevindt zich op de Kinepolis-parking, rechts van het complex (vanuit Ter Platen). Na het ophalen van je ticket(s) kan je via de rode loper naar de filmzaal. De film start om 20 uur.

Opgelet: enkel wie UGent-alumnisokken draagt, krijgt gratis toegang. Dit geldt uitzonderlijk niet voor de afgestudeerden van de faculteit Geneeskunde en Gezondheidswetenschappen waarvan de plechtige proclamaties pas na 13 oktober plaatsvinden.

(*) Door technische problemen zal de oorspronkelijk geprogrammeerde film ‘Luce’ niet kunnen vertoond worden. In plaats daarvan kan je dus genieten van ‘All of us’.

Wil je op de hoogte blijven van onze volgende evenementen? Registreer je in de alumnidatabank om de nieuwsbrief en uitnodigingen te ontvangen.

Vind meer activiteiten: