Alumni-event 'Filmavond 'The Square''

Door wie
Directie Communicatie en Marketing
alumni@ugent.be
Voeg toe aan mijn agenda

Voor de alumni van de Universiteit Gent wordt naar jaarlijkse gewoonte een filmavond georganiseerd. Die vindt dit jaar plaats middenin de 44e editie van het Film Fest Gent (10-20 oktober 2017), met name op maandag 16 oktober in Sphinx Cinema.

The Square

De film die wordt voorgesteld, is "The Square".

The Square is een Zweedse satire film van de regisseur Ruben Östlund. De film werd bekroond met de Gouden Palm op het filmfestival van Cannes.

De manager van een modern museum is verantwoordelijk voor een tentoonstellingsruimte die een nieuwe installatie herbergt. De mensen wordt er een symbolische ruimte aangeboden waar alleen goede dingen gebeuren. Omdat de bezoekersaantallen van het museum tegenvallen, huurt hij een pr-firma in om reclame te maken, maar de publiciteitscampagne loopt uit de hand en veroorzaakt onvoorziene publieke opschudding.

De filmvoorstelling wordt ingeleid door dhr. Wim De Witte, programmator van het Film Fest Gent.

Inschrijven

Het maximum aantal inschrijvingen werd bereikt. Indien u op de reservelijst wenst geplaatst te worden, kan u een mailtje sturen naar alumni@ugent.be. Mochten er nog annulaties binnenkomen, wordt u daarvan op de hoogte gebracht.

Wie reeds ingeschreven is, maar nog niet betaald heeft, kan deze betaling nog in orde brengen door de deelnamebijdrage (tickets kosten 8 euro voor leden, 10 euro voor niet-leden) over te schrijven op het IBAN-rekeningnummer BE93 3900 9659 3867, BIC: BBRUBEBB. Een gratis drankje naar keuze in Sphinx Cafe of Irish Pub “The Celtic Towers” is inbegrepen.

Vind meer activiteiten: