Alumni Nieuwjaarsevent

Door wie
Alumniwerking UGent
alumni@ugent.be
Voeg toe aan mijn agenda

De Krook opent op woensdag 23 januari uitzonderlijk ook de deuren 's avonds, exclusief voor het Alumni Nieuwjaarsevent. Een ideale gelegenheid om meer te weten te komen over de aanwezigheid van de UGent in De Krook, maar uiteraard ook om het glas te heffen op het nieuwe jaar tijdens de nieuwjaarsreceptie en -speech door de rector in het Krookcafé.

• Vanaf 19u30: Ontvangst in zaal 'De Blauwe Vogel'
  • Voorstelling van de UGent in De Krook, o.a. over innovatie, smart city en sociale impact
    door Jeroen Bourgonjon, coördinator
  • Speech door prof. Rik Van de Walle, rector UGent, in het Krookcafé
  • Receptie

Praktisch

Het is niet langer mogelijk om in te schrijven, aangezien het maximum aantal deelnemers werd bereikt. Wie reeds ingeschreven is, kan de deelnamebijdrage overschrijven op het rekeningnummer BE93 3900 9659 3867. Het tarief bedraagt 10 euro voor leden (lid van een facultaire alumnivereniging of van de centrale alumniwerking), 20 euro voor niet-leden.

Indien je op de reservelijst wenst geplaatst te worden, kan je een mailtje sturen naar alumni@ugent.be.

Vind meer activiteiten: