Avant-première Film Fest Gent

Voor wie
Alumni
Wanneer
08-10-2018 van 20:00 tot 22:30
Waar
Sphinx Cinema, Sint-Michielshelling 3, 9000 Gent
Voertaal
Nederlands
Door wie
Alumniwerking UGent
Contact
alumni@ugent.be
Website
http://www.filmfestival.be
Voeg toe aan mijn agenda

Op maandag 8 oktober, aan de vooravond van de 45e editie van Film Fest Gent, wordt er exclusief voor UGent-alumni een avant-première georganiseerd in Sphinx Cinema.

Ook dit jaar staat er met 'Shoplifters' een topfilm uit het programma-aanbod van het festival op het programma.

Een Japans gezin aan de rand van de maatschappij probeert zichzelf in leven te houden door kleine diefstal. Als ze een zwerfmeisje tegenkomen, nemen ze haar op in de familie. Ze hebben een gelukkig leven samen. Tot een onverwachte gebeurtenis verborgen geheimen blootlegt en de familiebanden hevig op de proef worden gesteld.

Een hartverscheurende film van Japanse grootmeester Kore-Eda (Like Father, like Son). De meer dan terechte winnaar van de Gouden Palm in Cannes 2018.

Bekijk hier alvast de trailer: https://www.youtube.com/watch?v=3zJ3_JZnH_Q

 

Praktische informatie

Inschrijven is niet meer mogelijk, aangezien het maximum aantal deelnemers werd bereikt. Indien u op de reservelijst wenst geplaatst te worden, kan u een mailtje sturen naar alumni@ugent.be.

Wie reeds ingeschreven is, kan de deelnamebijdrage (8 euro leden, 10 euro niet-leden) overschrijven op het rekeningnummer BE93 3900 9659 3867. Na de film kan u nog terecht in het Sphinx Café of Irish pub 'The Celtic Towers' voor een drankje (inbegrepen in de prijs).

Vind meer activiteiten: