Alumni Filmavond voor afgestudeerden 2018

Door wie
Alumniwerking UGent
alumni@ugent.be
Voeg toe aan mijn agenda

Op zondag 14 oktober is er een exclusieve filmavond op Film Fest Gent voor de afgestudeerden van het academiejaar 2017-2018.

De film die we vertonen, is Girl, het veelgeprezen regiedebuut van Lukas Dhont én de openingsfilm van Film Fest Gent 2018. 'Girl' vertelt een confronterend en ontroerend verhaal over identiteit en gender. De film, die vanaf 17 oktober in de zalen te zien is, kwam tot stand mede dankzij het Transgender Infopunt en de expertise van het transgenderonderzoek van de Universiteit Gent. De trailer vind je hier.

Na de film trakteren we je nog op een hapje en drankje in het festivaldorp.

Ben je het voorbije academiejaar afgestudeerd en wil je gratis naar de avant-première van ‘Girl’?

1. Registreer op de UGent-alumnidatabank
  2. Schrijf je in via het onderstaande formulier
  3. Trek je UGent-alumnisokken aan, die je krijgt op je plechtige proclamatie.
  4. Kom op 14 oktober 2018 om 20 uur naar de avant-première van ‘Girl’ in Kinepolis Gent, exclusief voor kersverse UGent-alumni.

Opgelet: enkel wie UGent-alumnisokken draagt, krijgt gratis toegang. Dit geldt uitzonderlijk niet voor de afgestudeerden van de faculteit Geneeskunde en Gezondheidswetenschappen waarvan de plechtige proclamaties pas na 14 oktober plaatsvinden.

Dankzij het transgenderonderzoek van de Universiteit Gent kunnen we mensen als Nora Monsecour, op wie de film ‘Girl’ geïnspireerd is, nog beter ondersteunen. Help mensen als Nora om zichzelf te zijn: www.ugent.be/iksteunmee

Inschrijven

Inschrijven is niet meer mogelijk; het maximum aantal deelnemers werd bereikt. Indien je op de reservelijst wenst geplaatst te worden, kan je een mailtje sturen naar alumni@ugent.be.

Vind meer activiteiten: