Jobontmoetingsavond

Door wie
Faculteit Recht en Criminologie
jobbeurs.rechten@ugent.be
Voeg toe aan mijn agenda

De faculteit Recht en Criminologie van de UGent organiseert in samenwerking met het VRG een jobontmoetingsavond. Op deze avond krijgen individuele advocaten en kleine associaties, gerechtsdeurwaarders, notarissen, advieskantoren en kmo's de kans om individuele contacten te leggen met afstuderende studenten op zoek naar een stageplaats of betrekking in de juridische sfeer.

Wanneer en waar?
Donderdag 29 maart van 17u30 tot 19u30u in de gebouwen van de faculteit, Universiteitstraat 4 te 9000 Gent.

Deelname aan deze ontmoetingsavond is gratis.

Het initiatief wordt bewust heel laagdrempelig gehouden: wij zorgen voor een tafel, stoelen en de naambordjes op de tafel. We benadrukken dat er geen mogelijkheid is om banners of andere reclamemiddelen te gebruiken.

Deelname is enkel mogelijk mits een effectieve vacature die de studenten op voorhand zullen kunnen lezen. U kunt de studenten die in uw aanbod geïnteresseerd zijn op een rustige en aangename manier ontmoeten.

Interesse?
Inschrijven kan tot uiterlijk 13 maart 2018.
- inschrijven

Bijkomende vragen?
Contacteer Karen Rötgens via
•    telefonisch op het nummer: 09/264.67.20 (enkel op maandag en dinsdag of woensdagmorgen).

Vind meer activiteiten: