Alumni Nieuwjaarsevent 2018

Door wie
Alumniwerking UGent
alumni@ugent.be
Voeg toe aan mijn agenda

Op woensdag 31 januari 2018 vieren we het nieuwe jaar tijdens het Alumni Nieuwjaarsevent.

Voor deze editie kozen we voor het Lichtfestival als thema. We bieden u een gegidste rondleiding aan langs het parcours, en zullen ook specifiek op bezoek gaan in het Universiteitsforum waar de opstellingen van de UGent te vinden zijn. Bekijk alvast het UGent-programma op www.ugent.be/lichtfestival.

De nieuwjaarsreceptie vindt aansluitend plaats in de Aula, in aanwezigheid van de rector.

Inschrijven

Inschrijven is niet meer mogelijk, het maximum aantal inschrijvingen werd bereikt. Wenst u alsnog op de reservelijst geplaatst te worden, kan u een mailtje sturen naar alumni@ugent.be.

Bent u reeds ingeschreven, maar heeft u nog niet betaald? Dan kan u uw deelnamebijdrage overschrijven op ons rekeningnummer BE93 3900 9659 3867.

Tarief
* Leden: 15 euro (lid van een facultaire alumnivereniging of van de centrale alumniwerking)
* Niet-leden/partners: 25 euro

Vind meer activiteiten: