Openingsconcert 2017-2018

Door wie
Directie Communicatie en Marketing
alumni@UGent.be
Voeg toe aan mijn agenda

Het openingsevent van de Universiteit Gent vindt dit jaar plaats op maandag 9 oktober 2017 om 20.30 uur in de Sint-Baafskathedraal, Gent. Op die dag wordt de Universiteit Gent exact 200 jaar.

In het kader van haar samenwerking met Gent Festival van Vlaanderen koos de UGent voor de voorstelling The Generation Project: een boeiend verhaal van een opkomend talent en een gerenommeerde meester, zij aan zij op het podium.

Bas-bariton José van Dam, de meest bejubelde zanger van de laatste decennia, kruipt in de rol van mentor. Aan zijn zijde staat de jonge sopraan Sarah Defrise.

Begeleid door het Symfonieorkest Vlaanderen en dirigent Jan-Latham Koenig brengen van Dam en Defrise enkele klaterende aria’s van onder meer Puccini, Mozart, Massenet en Wagner. Fonkelende vibes tussen twee zangvirtuozen!

Praktische info

‘The Generation Project’ wordt voorafgegaan door een receptie vanaf 18.30 uur in de Aula (Voldersstraat 9).

Tickets kosten 35 euro (rang 1). U kan maximum twee plaatsen reserveren; verkochte tickets worden niet terugbetaald.

Het is niet langer mogelijk om in te schrijven; het maximum aantal deelnemers werd bereikt. Indien u op de reservelijst wenst geplaatst te worden, gelieve uw gegevens per mail te sturen naar alumni@ugent.be.

Vind meer activiteiten: