UGent-openingsevent 'Don Carlos' van Verdi

Voor wie
Alumni
Wanneer
26-09-2018 van 20:00 tot 22:45
Waar
Floraliënhal, Citadelpark, Gent
Voertaal
Nederlands
Door wie
Directie Communicatie en Marketing
Contact
alumni@ugent.be
Website
http://www.gentfestival.be/nl/ugentdoncarlos
Voeg toe aan mijn agenda

Het Landesjugendorchester Nordrhein-Westfalen pakt voor het UGent-openingsevent komend academiejaar uit met 'Don Carlos' van Verdi. Geniet als UGent-alumnus ook van 15% korting voor twee andere voorstellingen tijdens het Gent Festival.

Het Landesjugendorchester Nordrhein-Westfalen is een mond vol voor een indrukwekkend orkest met aanstormend toptalent. Voor het openingsevent van de UGent op 26 september i.s.m. Gent Festival pakken ze uit met de spektakelopera Don Carlos van Verdi en brengen ze een hele rist zangers en figuranten mee. Met hun aanstekelijke speelvreugde dompelen ze je helemaal onder in deze kroniek van liefde, politiek en macht.

UGent-alumni genieten van een voordeelprijs van € 25/ticket voor deze voorstelling, te koop via de site van Gent Festival.

Inschrijven: http://www.gentfestival.be/nl/ugentdoncarlos

 

Daarnaast genieten alumni 15 % korting op twee andere concerten van Gent Festival van Vlaanderen: Het labo van Kopatchinskaja op 18/9 en voor De Blinden op 29/9. De code om tickets te bestellen is “GFVVALUMNI0518”. Per persoon kan men maximaal 2 tickets per concert bestellen. Tickets kunnen online gekocht worden tot 12u op de dag van het concert. Bekijk het programma via http://www.gentfestival.be/nl/programma/

Ticketlink Het labo van Kopatchinskaja: https://apps.ticketmatic.com/widgets/fvv_gent/addtickets?event=698996115287
Ticketlink De Blinden: https://apps.ticketmatic.com/widgets/fvv_gent/addtickets?event=341682543777

 

Vind meer activiteiten: