Psycholoog van het jaar 2018

30-04-2018 van 19:30 tot 23:00
Aula, Volderstraat 9, 9000 Gent
Door wie
Gentse Alumni Psychologie (GAP)
info@gap-online.be
Voeg toe aan mijn agenda

Op 30 april reiken de Gentse Alumni Psychologie opnieuw de Acco prijs Psycholoog van het Jaar uit. De prijs gaat naar Caro Lenoir als ambassadeur voor Overkop.be en voor de Rode Neuzen Dag.

Met de prijs Psycholoog van het jaar wil GAP elk jaar de verdiensten van een psycholoog erkennen en zo bijdragen tot een positief beeld van de studies psychologie en van het beroep van psycholoog.

De prijs wordt uitgereikt op 30 april en gaat dit jaar naar Caro Lenoir. Caro studeerde in 2017 af als Master in de klinische psychologie aan de Universiteit Gent. Ze krijgt de prijs als ambassadeur voor OverKop (en Rode Neuzen Dag). Caro gaf het eerste OverKop huis - in Oostende - mee vorm en belichaamt perfect het OverKop-concept. Ze wordt geprezen voor haar verfrissende, daadkrachtige, dynamische en concrete aanpak.

Meer info: www.psycholoogvanhetjaar.be

Vind meer activiteiten: