Stadsloop De Gentenaar 2019

Door wie
Directie Communicatie en Marketing
alumni@ugent.be
Voeg toe aan mijn agenda

Op zondag 19 mei vindt de jaarlijkse Stadsloop De Gentenaar plaats. Dit evenement is een unieke gelegenheid om Gent op een sportieve manier te verkennen. Deelnemers hebben ook dit jaar de keuze tussen twee afstanden: de 5km (start om 14 uur) of de 10 km (start om 15 uur).

Vertegenwoordig onze universiteit door mee te lopen in een exclusief UGent-loopshirt dat je krijgt bij aanmelding aan de UGent-stand op het Sint-Pietersplein.

Inschrijven kan je doen door het onderstaande formulier in te vullen. De uiterste inschrijvingsdatum is dinsdag 30 april. De kostprijs bedraagt 15 euro (10 km) of 10 euro (5 km), inclusief bevoorrading onderweg en aan de finish. Daarbovenop krijg je het UGent-loopshirt cadeau. Het bedrag dient na inschrijving overgeschreven te worden op het rekeningnummer BE93 3900 9659 3867, met je naam als mededeling.

De inschrijvingsperiode is afgelopen. Indien je op de reservelijst wenst geplaatst te worden, kan je dit laten weten via alumni@ugent.be.

The annual Ghent City Run will take place on Sunday 19 May. This event is a unique opportunity to explore Ghent in a sporty way. Participants will have the choice between two distances: the 5 km (start at 2 pm) or the 10 km city run (start at 3 pm).

Represent your university by running in the Ghent University running shirt that you will receive at the Ghent University stand before the contest.

Please fill in the form below to subscribe. Besides your name, we need your date of birth and address to complete your entry. The closing date for entries is Tuesday 30 April. Admission: 15 euros (10 km), 10 euros (5 km) (incl. provisions). In addition, you get a Ghent University running shirt. Please transfer this amount to the bank account number BE93 3900 9659 3867, with your name as payment reference.

The entry period has expired. If you wish to be added to the reserve list, you can let us know via alumni@ugent.be.

Vind meer activiteiten: