Crooked Steps winnaar van De Nieuwe Lichting

(31-01-2020) Studio Brussel ging de voorbije weken via 'De Nieuwe Lichting 2020' op zoek naar nieuw muzikaal talent van eigen bodem. Crooked Steps, de band van alumnus Lou Lippens, is een van de winnaars.

Uit de liefst 999 jonge, beloftevolle bands die zich inschreven, selecteerde Studio Brussel met de hulp van een professionele jury, bestaande uit Jan Paternoster (Black Box Revelation), Black Mamba, Jeroen De Pessemier (The Subs), Michael Ilegems (Knack Focus) en juryvoorzitster Kirsten Lemaire negen finalisten. Ten slotte mochten de luisteraars van Studio Brussel een week lang stemmen op hun favorieten; Crooked Steps, Sunday Rose en The Radar Station kregen de meeste stemmen.

We wensen in het bijzonder Crooked Steps, met alumnus Lou Lippens als frontman van de driekoppige band, te feliciteren met hun overwinning. Het trio Lou, Thomas en Bas nam deel met het nummer Sugar, dat gaat over "verleiding naar dingen die niet zo goed voor je zijn, net als suiker".

Ontdek meer van Crooked Steps op hun YouTubekanaal.