UGent-alumni: the world is at your socks

(12-09-2019) Proficiat aan alle pas afgestudeerden! Met je diploma begint het echte leven. Maar niet zonder de exclusieve alumnikousen die de UGent je schenkt tijdens de plechtige proclamaties.

Draag de kleuren van de UGent overal met je mee. Wie weet brengen ze geluk tijdens je sollicitatiegesprek of de eerste dag op je nieuwe job.

The world is at your socks!

Deel je foto’s met #ugentalumni.

UGent-alumninetwerk

Wil je in contact blijven met je mede-alumni? Deel uitmaken van een divers netwerk boordevol professionals? Uitnodigingen ontvangen voor alumniactiviteiten? Activeer gratis je profiel in de alumnidatabank.

Registreren in de UGent-alumnidatabank

Nadien kan je ook aansluiten bij de alumnivereniging van jouw opleiding. Als lid krijg je toegang tot UGent-faciliteiten zoals resto’s, het GUSB en faculteitsbibliotheken en krijg je kortingen voor alumniactiviteiten, tickets bij Music Hall en veel meer.

Film Fest Gent

Op zondag 13 oktober kunnen alumni van academiejaar 2018-2019 deelnemen aan de allereerste alumniactiviteit: een filmavond, inclusief receptie, op Film Fest Gent. Er zijn twee voorwaarden voor een gratis ticket: registreer je in de database en draag je alumnikousen op 13 oktober.

Inschrijven voor deze filmavond kan hier.