Nieuws voor alumni

Professor Bernard De Baets ontvangt EUSFLAT Scientific Excellence Award

Professor Bernard De Baets ontving de 2019 Scientific Excellence Award uitgereikt door de EUSFLAT, the European Society for Fuzzy Logic and Technology

Lees verder...

UGent'ers winnen jaarprijzen wetenschapscommunicatie

De Koninklijke Vlaamse Academie van België maakt de laureaten van de Onderscheidingen Wetenschapscommunicatie bekend. Daarbij zijn verschillende UGent’ers.

Lees verder...

Een nieuwe reeks middaglezingen over gender en diversiteit

Universiteit Gent wil de aanwezige expertise van onderzoeks-, onderwijs- en beleidsmedewerkers die werken rond gender en/of diversiteit, samen brengen.

Lees verder...

UGent-alumni: the world is at your socks

Proficiat aan alle pas afgestudeerden! Met je diploma begint het echte leven. Maar niet zonder de exclusieve alumnikousen die de UGent je schenkt tijdens de plechtige proclamaties.

Lees verder...

Stem CAPTURE tot winnaar van de EU RegioStars Award!

De Europese Commissie heeft het Centre for Advanced Process Technology (CAPTURE) genomineerd voor de EU REGIOSTARS award 2019. Stem hen naar de award!

Lees verder...

UGent'ers kunnen het goed uitleggen... zélfs in 3 minuten!

Zes UGent'ers maken kans op een finaleplaats in de PhD Cup, een wedstrijd die wetenschappers oproept hun doctoraatsonderzoek te delen met het brede publiek.

Lees verder...

Unieke dag voor Global Campus in Zuid-Korea

Op 23 augustus vond de jaarlijkse Commencement and Matriculation Ceremony plaats aan de Ghent University Global Campus in Zuid-Korea.

Lees verder...

Nieuwe tak alumniwerking in Zuid-Korea

Aan de Ghent University Global Campus (GUGC) in Songdo is een nieuw alumni chapter voor Zuid-Korea gestart.

Lees verder...

Jonas Vandicke is genomineerd voor de NTR podcastprijs

Koffie Curieus, een wetenschapspodcast, maakt kans op de NTR podcastprijs, een prijs voor Nederlandse en Belgische radio- en podcastmakers!

Lees verder...

Prehistorisch jachtgereedschap evolueerde door klimaatverandering vergelijkbaar met de huidige

Klimaatverandering is meer dan ooit een hot item, maar is niet nieuw. Meer dan 10.000 jaar geleden veranderde het klimaat in onze streken op een vergelijkbare manier als nu. En de mens… die paste zijn jachtuitrusting aan.

Lees verder...