Alumnidatabank

Alumnidatabank

Via de alumnidatabank kom je opnieuw in contact met je vroegere studiegenoten en ontdek je waar ze na hun studies beland zijn. Handig om oude vriendschappen nieuw leven in te blazen!

Bovendien ontvang je uitnodigingen voor talrijke alumni-activiteiten en blijf je op de hoogte van wat reilt en zeilt aan de UGent en de faculteit waar je afgestudeerd bent.

Je kan nog een stap verder gaan en je aansluiten bij de alumnivereniging van jouw opleiding. Als lid van zo’n vereniging word je uitgenodigd voor specifieke activiteiten voor alumni van je afstudeerrichting en krijg je een alumnikaart.

Sluit je aan bij het alumninetwerk en registreer je op de alumnidatabank. Als alumnus van de UGent kan je je eigen infofiche beheren, updaten en afschermen zoals je het zelf wenst.

Meld je aan op de UGent-alumnidatabank

Alumnikaart

Met de alumnikaart geniet je van een heel pak voordelen: van korting in het GUSB en de UGent-restaurants tot voordelen bij culturele partners.

Hoe aanvragen?

Registreer je op de alumnidatabank en vraag een lidmaatschap aan bij de alumnivereniging van jouw opleiding. Je ontvangt dan alle instructies om je lidmaatschap te bevestigen. Je voordelenkaart ontvang je iets later in je brievenbus.

Voordelen

Alumniverenigingen

Door lid te worden van een van deze opleidingsgebonden alumniverenigingen kan je ook deelnemen aan activiteiten specifiek gericht op alumni uit je afstudeerrichting.