Contact

Contactgegevens

Vakgroep Bos- en Waterbeheer
Coupure links 653
9000 Gent

Laboratorium voor Hydrologie en Waterbeheer

Laboratorium voor Bosbeheer en Ruimtelijke Informatietechnieken

Laboratorium voor Houttechnologie

Vakgroep Bos- en Waterbeheer
Geraardsbergsesteenweg 267
9090 Melle-Gontrode

GPS: 50° 58' 30.94", 3° 48' 19.30"

Labo voor Bos & Natuur

 


View Larger Map

 

Routebeschrijving Campus Coupure

Met de trein:

  1. Neem de trein naar Gent St.-Pieters.
  2. Neem tram 24 (richting Melle Leeuw) of 4 (richting Gentbrugge Moscou).
  3. Stap af aan de halte "Rozemarijnbrug". Steek de straat over en volg de Coupure links (langs het kanaal). De ingang van de faculteit vindt u op het eerste kruispunt, recht tegenover de voetgangersbrug over de Coupure.

Met de auto:

  1. Via E17 of (E40: Brussel/Oostende of E17 Antwerpen / Kortrijk), neem afrit "Gent centrum".
  2. Op de splitsing vlak voor de viaduct kiest u "alle richtingen" (niet "Gent centrum").
  3. Onder de viaduct volledig links voorsorteren richting "Zelzate", "Eeklo".
  4. Blijf steeds deze richting volgen (St. Lievenslaan, Citadellaan, Ch. De Kerckhovelaan, Ijzerlaan, Godshuizenlaan, Martelaarslaan),  aan de 7e verkeerslichten ziet u een kerk voor u.
  5. Neem het kleine straatje rechts vlak voor de kerk ("Ekkergemstraat") en volg tot aan de Coupure (kanaal).
  6. Links van u vindt u de ingang van de faculteit.

 

Routebeschrijving Campus Gontrode

Met de fiets:

Van Gent naar Gontrode, vanaf de ring: Lievenslaan / St-Lievensplein / Binnenweg / Hundelgemsesteenweg / Jozef Vervaenestraat / Gontrodestraat / A. De Clerqlaan / Mellestraat / Teaterstraat / Gontrodeheirweg / Geraardsbergsesteenweg. ForNaLab ligt aan de linkerkant van de Geraardsbergsesteenweg, ca. 600 m na het station van Gontrode.

Met de trein:

De trein Gent-Geraardsbergen rijdt een keer per uur en vertrekt in het station Gent-Sint-Pieters om 11 minuten na het uur. Gontrode is de derde stop, om ca. 24 minuten na het uur. ForNaLab ligt op ca. 5 minuten wandelen van het station van Gontrode. Volg de Geraardsbergsesteenweg in de richting van het bos (steek de spoorweg niet over). ForNaLab ligt na ca. 600 m aan de linkerkant van de Geraardsbergsesteenweg.

Met de auto:

Let op! Heel wat GPS-toestellen hebben het moeilijk om ForNaLab te vinden. Om problemen te vermijden kan je best de coördinaten van het labo ingeven (+50° 58' 30.94", +3° 48' 19.30"), of het adres van de buren (Geraardsbergsesteenweg 265).

Verlaat de E40 bij de afrit Wetteren. Rijdt 200 m in de richting van Zottegem. Draai rechts in, naar een smalle straat die langs de snelweg loopt (richting RUG site Melle). Volg deze weg (3 scherpe bochten) tot hij uitkomt op de Geraardsbergsesteenweg. Draai naar links. ForNaLab ligt ca. 200 m verder aan de linkerkant van de Geraardsbergsesteenweg.

 

 

Grondplan Campus Coupure

Campus Coupure Faculteit