Infosessie 'Galileo': het facultair platform voor wetenschappelijke communicatie

Voor wie
Medewerkers
Wanneer
05-02-2020 van 09:30 tot 11:00
Waar
UGent, campus Coupure, leslokaal A0.1
Door wie
Chantal Hongenaert
Contact
chantal.hongenaert@ugent.be
Website
https://webappsx.ugent.be/eventManager/events/Galileo
Voeg toe aan mijn agenda

Ken je Galileo al?

We hebben het niet over de wetenschapper, maar over ons facultair platform voor wetenschappelijk schrijven, spreken en samenwerken.

Dit platform is zo opgebouwd dat het voor alle studenten en lesgevers in Nederlandstalige opleidingen, bachelors of masters, als uitgangsbasis kan gebruikt worden voor informatie met betrekking tot wetenschappelijke communicatie. Het ultieme doel is iedereen op dezelfde facultaire communicatieve golflengte te brengen, zodat voor de studenten de criteria hieromtrent duidelijk en eenduidig zijn, waardoor lesgevers/promotoren hopelijk minder (of zelfs geen) inspanningen moeten leveren om de communicatievaardigheden bij studenten aan te scherpen.

Nu we een semester verder zijn, leek het ons een goed moment om Galileo eens formeel aan jou voor te stellen. En wie beter dan de mannen van de Redenaar (die samen met ons het platform hebben ontwikkeld) kunnen we hiervoor inschakelen?

Heb je op woensdag 5 februari een uurtje vrij, dan verwelkomen we je graag om 11u30 in leslokaal A0.1 voor de formele voorstelling en toelichting van ‘ons’ Galileo! Aansluitend worden er broodjes voorzien.

Wil je erbij zijn, schrijf je dan hier in: infosessie GALILEO!