Infodag Bio-ingenieur

Door wie
Ine Coppens
inem.coppens@ugent.be
Voeg toe aan mijn agenda

Programma

• De infodag start om 13u30 en zal doorgaan in gebouw E. Je kan dan al enkele interessante standen bezoeken (zie verder).

• Om 14u stipt start de plenaire sessie met een algemene introductie, een voorstelling van de opleiding bio-ingenieur en een eerste kennismaking met studentenvereniging VLK. Deze plenaire sessie vindt plaats in auditorium Oehoe. Wees hier op tijd aanwezig, want hier krijg je een uitgebreide uitleg over de opleiding.

• Vanaf 15u15 starten de infosessies waarin afgestudeerden van onze faculteit een woordje uitleg geven over hun job als bio-ingenieur. De presentaties duren telkens ongeveer 20 minuten, waarna er kans is om vragen te stellen.

15u15 – 15u45

• Chemie en bioprocestechnologie
  • Milieutechnologie
  • Cel- en genbiotechnologie
  • Landbouwkunde

16u – 16u30

• Levensmiddelenwetenschappen en voeding
  • Land- en waterbeheer
  • Bio-informatica
  • Bos- en natuurbeheer

• Daarnaast kan je doorlopend een bezoek brengen aan onze standenmarkt. Professoren van de 1e bachelor zijn aanwezig met hun cursussen en beantwoorden graag je vragen. Ook de studenten van de VLK bemannen een stand met cursussen en vertellen je meer over studeren aan de faculteit. Het International Training Centre (ITC) geeft uitleg over studeren in het buitenland. Ten slotte tonen de proefopstellingen van de verschillende opleidingen wat er zoal aan bod zal komen binnen het studieprogramma van bio-ingenieur.

• De infodag eindigt om 17u.

Schrijf je hier in.

Vind meer activiteiten: