Open Lessen Bio-ingenieurswetenschappen (Campus Coupure)

Leerling secundair
29-10-2018 10:00 tot 31-10-2018 13:00
Waar
Campus Coupure, Coupure Links 653, Gent & Campus Ledeganck, Karel Lodewijk Ledeganckstraat 35, Gent
Door wie
Isabelle Vantornhout
isabelle.vantornhout@ugent.be
Voeg toe aan mijn agenda

Kom proeven van de bacheloropleiding in de Bio-ingenieurswetenschappen aan de UGent tijdens deze open lessen!

Wil je weten hoe een les aan de universiteit verloopt? Schrijf je dan gauw in en kom het te weten tijdens de herfstvakantie.

Maandag 29 oktober

Aardwetenschappen

Dinsdag 30 oktober

Chemie 1

• 11.30u - 13u
  • Auditorium 1, Campus Ledeganck
  • Download hier het lesmateriaal: cursus en slides. Breng dit zelf mee! Digitaal of afgedrukt, aan jou de keuze.

Woensdag 31 oktober

Aardwetenschappen

Schrijf je hier in.

Waar?

De lessen Aardwetenschappen vinden plaats in auditorium Oehoe, blok E, Campus Coupure, Coupure Links 653 in Gent.

Neem in blok E de grote trappen aan de linkerkant om naar het auditorium te gaan.

De les Chemie 1 vindt plaats in auditorium 1, Campus Ledeganck, Karel Lodewijk Ledeganckstraat 35 in Gent.

Vind meer activiteiten: