Plechtige Proclamatie

Door wie
Katrien Van Impe
Katrien.vanimpe@ugent.be
Voeg toe aan mijn agenda

Op zaterdagmiddag 14 november 2020 nodigt de faculteit je uit op een fysieke plechtige proclamatie, maar met beperkingen als gevolg van de corona-maatregelen.

De proclamaties zullen doorgaan in het Universiteitsforum, Sint-Pietersnieuwstraat 33 te Gent in het bijzijn van professoren. In dat auditorium mogen er maximaal 198 personen plaats nemen waardoor het spijtig genoeg niet mogelijk is om extra gasten te ontvangen.

Ook een receptie om na te praten kan spijtig genoeg niet. We geven je familie en vrienden wel de kans om via livestream jouw proclamatie te volgen. Je krijgt van ons nog een persoonlijke uitnodiging met meer informatie over het aanvangsuur en de veiligheidsmaatregelen.

=> Zorg er dus zeker voor dat je persoonlijk e-mailadres en woonadres ingevuld is in Oasis zodat we je vlot kunnen bereiken want inschrijven is nodig.

Vind meer activiteiten: