Studiedag: de Biofabriek van de toekomst

Studenten, Medewerkers, Alumni, Bedrijven
21-06-2017 van 09:30 tot 17:30
New Zebra, Zebrastraat, 9000 Gent
Door wie
Provincie Oost-Vlaanderen, Provinciale Ontwikkelingsmaatschappij Oost-Vlaanderen, Biorefine Cluster Europe en Bio Base Europe Pilot Plant.
erik.meers@ugent.be
Website
Voeg toe aan mijn agenda

Deze studiedag wil bedrijven inspireren en stimuleren en geeft een overzicht van de huidige ontwikkelingen binnen de wereld van de Vlaamse bio-economie.

De studiedag "De Biofabriek van de toekomst" wil bedrijven inspireren, stimuleren en informeren en geeft een overzicht van de huidige ontwikkelingen, projecten en opportuniteiten binnen de wereld van de Vlaamse bio-economie.

De projectenmarkt die samen met de studiedag wordt georganiseerd, geeft meer uitleg over lopende projecten en informeert de deelnemers over een breed gamma aan financiële en inhoudelijke ondersteuningsmogelijkheden om hun eigen biogebaseerde projecten te realiseren.

Vind meer activiteiten: