Studiedag Brouwerij - Mouterij

Voor wie
Studenten, Medewerkers, Alumni
Wanneer
06-12-2019 van 08:30 tot 14:00
Waar
Auditorium D, gebouw D, UGent Campus Schoonmeersen, Valentin Vaerwyckweg 1, 9000 Gent
Voertaal
Nederlands
Door wie
Koninklijke Oud-Studentenbond Fermentatio
Contact
dana.vanderputten@hogent.be
Website
http://www.fermentatio.be/studiedag.php
Voeg toe aan mijn agenda

Programma

08.30 Verwelkoming

08.45 Begroeting door Marc Strubbe

09.00 Active dry yeast and the world of taste & pleasure - Gabriela Montandon, Fermentis by Lesaffre

09.30 The application of hop oils at beer production - Frank Peifer, Hopsteiner

10.00 Dealcoholisation of beer with the new GEA AromaPlus Technology -  Ralf Scheibner, GEA

10.30 Lambiek, de wildste van alle bierdromen - Frank Boon, Brouwerij Boon

11.00 Pauze

12.00 The interaction effect between vibrations and temperature simulating truck transport on the flavour stability of beer - Alexander Paternoster, University of Antwerp

12.30 Dry Hopping Process Challenges - Kim Verschueren, Agidens & Alyce Hartvigsen, Alfa Laval

13.00 Brewing with Green Malt - David Cook, University of Nottingham

13.30 What's brewing under the kombucha scoby? - Jessika De Clippeleer, Ghent University and HOGENT

13.50 Bekendmaking winnaars 'Brouwquiz'

14.00 Netwerklunch in 'De Foyer'

Prijs

  • lid € 60
  • niet-lid € 90
  • gepensioneerde/werkzoekende € 45
  • oud-student UGent/HOGENT (2016-2019) € 45
  • voordrachten zonder lunch € 50

Per lidmaatschap één deelnemer aan ledentarief.

Inschrijven

1. Stort het bedrag dat voor u van toepassing is op de rekening van de Kon. Oud- Studentenbond Fermentatio met vermelding van de naam van elke deelnemer:

  • IBAN: BE36 7370 0726 9181
  • BIC/SWIFT: KREDBEBB

2. Mail de namen van de deelnemers naar vóór 22 november 2019.

Bij annulatie na 29 november is het volledige inschrijvingsbedrag verschuldigd.

Vind meer activiteiten: