Studiedag Brouwerij - Mouterij

Door wie
Dana Vanderputten
dana.vanderputten@hogent.be
Voeg toe aan mijn agenda

De traditionele studiedag van de Koninklijke Oud-Studentenbond Fermentatio vindt plaats op vrijdag 7 december.
Dit informatieve netwerkevenement wordt dit jaar reeds voor de 55e keer georganiseerd dankzij de goede samenwerking tussen Fermentatio en de brouwerijopleidingen van HoGent en UGent.

• 8.30u: Verwelkoming
  • 8.45u: Begroeting door Marc Strubbe
  • 9.00u: A fresh perspective on sterile filtration (Ian Curran, Parker)
  • 9.20u: Dynamic fermentation: fermentation is what counts (Alexander Scheidel, Krones)