Update@Campus: anders leiding geven

Door wie
AIG, alumnivereniging ingenieurs UGent
aig@ugent.be
Voeg toe aan mijn agenda

Lezing door prof. Frederik Anseel: 'hoe moeten we werk in de toekomst organiseren? Anders leiding geven?'

Hoe creëren we werkomgevingen waar mensen goed kunnen en willen presteren?

Hoewel bedrijven hun best doen relevant te blijven in een snel veranderende wereld, hebben ze moeite om hun beste werknemers betrokken en gelukkig te houden. Er wordt geëxperimenteerd met nieuwe manieren van werken, maar het is onduidelijk wat dit betekent voor leiderschap.

Werken onze oude recepten nog steeds in deze nieuwe wereld of moeten we nieuwe oplossingen voor leiderschap vinden?

Spreker: Frederik Anseel

Frederik Anseel is Vice Dean of Research van de King’s Business School, King’s College London en voorzitter van de European Association of Work and Organizational Psychology.

19.00u – 19.30u: Verwelkoming

19.30u – 21.00u: Lezing door prof. Frederik Anseel

21.00u – 23.00u: Netwerkreceptie met cava, streekbieren, hapjes en luxe sandwiches

Inschrijven

Deze lezing is gratis voor personeel en studenten van de faculteit Bio-ingenieurswetenschappen en van de faculteit Ingenieurswetenschappen en Architectuur.

Vind meer activiteiten: