Update@Campus: Intercultureel management

Door wie
Prof. Birger Raa
Birger.Raa@UGent.be
Voeg toe aan mijn agenda

Korte inhoud

Vertrekkende vanuit de expliciete cultuur, nl. het (soms stereotype) gedrag en de normen die bij een cultuur horen, zal Luc De Haes op zoek te gaan naar de onderliggende culturele waarden.

Een beter begrip van deze waarden kan immers leiden tot meer efficiënte communicatie en gedrag. Hij zal dit duidelijk maken aan de hand van twee voorbeelden, nl. het tonen van respect en het opbouwen van vertrouwen.

Spreker: Luc De Haes

Luc De Haes is master in de organisatiepsychologie. Hij is de oprichter en managing director van Leuvion, dat bedrijven ondersteunt bij hun business development over de grenzen heen, met een nadruk op de culturele uitdagingen.

Luc staat gekend als een bevlogen spreker en wordt vaak gevraagd als gastdocent over zijn expertise rond intercultureel communiceren door o.a. de UGent, de Vlerick Business School en de Antwerp Management School, maar ook door internationale organisaties zoals de Europese Commissie.

• 19u00-19u30: Ontvangst
  • 19u30-19u35: Korte verwelkoming