Voorstelling Academische Club

Door wie
Academische Club
pascal.boeckx@ugent.be
Voeg toe aan mijn agenda

Voorstellingsdrink van de Academische Club voor nieuwe ZAP, AAP en WP medewerkers van de faculteit

Voor wie?

Alle ZAP, AAP en WP medewerkers van de faculteit Bio-ingenieurswetenschappen

Wat?

In de Academische Club van de faculteit vinden onder andere recepties ter gelegenheid van doctoraten plaats. Op donderdag 22 november 2018 om 13.15 uur wordt u er vriendelijk uitgenodigd voor een drink, die uitgaat van de Academische Club.

Eén van de doelstellingen van de Academische Club is het sociaal contact tussen de ZAP, AAP en WP-leden te bevorderen. De Academische Club is er dus niet enkel voor de professoren, maar ook voor alle AAP en WP-leden van de faculteit.

Om kennis te maken met elkaar en met de activiteiten van de Club organiseren we jaarlijks dit event. Deze drink is dus uiteraard een aanrader voor alle nieuwe assistenten, PhD studenten, post-docs, doctor-assistenten en professoren.

U zal er een drankje aangeboden krijgen en kan op die dag ook onmiddellijk lid worden van de Academische Club. Spreek af met collega’s van de vakgroep en kom massaal af!

Vind meer activiteiten: