Voorstelling Academische Club

Medewerkers
14-11-2019 van 12:00 tot 14:00
Campus Coupure, gebouw A, verdiep 1, lokaal A1.103 (Academische Club)
Door wie
Prof. Pascal Boeckx
pascal.boeckx@ugent.be
Voeg toe aan mijn agenda

Bent u recent gestart als ZAP, AAP of WP aan onze faculteit? Kom dan naar deze drink van de Academische Club op 14 november.

In de Academische Club van de faculteit vinden onder andere de recepties ter gelegenheid van doctoraten plaats.

Op donderdag 14 november 2019 om 12 uur wordt u er vriendelijk uitgenodigd voor een drink, die uitgaat van de Academische Club.

Wat is de Academische Club?

Een van de doelstellingen van de Academische Club is het sociaal contact tussen de ZAP, AAP en WP-leden te bevorderen. De Academische Club is er dus niet enkel voor de professoren, maar voor alle AAP en WP-leden van de faculteit.

Om kennis te maken met elkaar en de activiteiten van de Club organiseren we jaarlijks dit event. Deze drink is dus een aanrader voor alle nieuwe assistenten, doctoraatstudenten, post-docs, doctor assistenten en professoren.

We bieden u er een kleine versnapering en een drankje aan. U kan op die dag ook onmiddellijk lid worden van de Academische Club en zo geen enkele activiteit van de Club missen.

Spreek af met collega's van de vakgroep en kom massaal af!

Vind meer activiteiten: