Introductiedag bio-ingenieurswetenschappen: aangepast programma

(16-09-2020) Vandaag werd de veiligheidscode aan de Universiteit Gent gewijzigd naar Oranje. Dit heeft als gevolg dat we nog strengere maatregelen moeten treffen en de groepen in de auditoria bijgevolg nog kleiner moeten maken.

Het kan dus zijn dat jij nu op een ander moment wordt verwacht.  Je vindt het juiste uur terug in je mailbox!

De rondleiding kunnen we helaas niet meer organiseren, maar de informatiesessie en de boekenverkoop gaat wel gewoon door.

Wij verwachten jou op de introductiedag voor Bio-ingenieurs op campus Coupure,
Coupure links 653, 9000 Gent
op 18 september 2020 -  Je vindt het juiste uur terug in je mailbox!

We vinden het belangrijk en we kijken er ook naar uit jullie vrijdag op de faculteit te mogen ontvangen. We doen er dan ook alles aan om het veilig te organiseren. Vergeet dus zeker je mondmasker niet mee te brengen, dit is immers verplicht te dragen op de campus. Handgel is ter beschikking aan het auditorium.

Alvast bedankt voor jullie begrip!