Nieuwsberichten

30-03-2023 Internationaal erkende onderzoekers komen dankzij Odysseusprogramma naar UGent
10-03-2023 Eredoctoraten voor Willy Verstraete en Valerie Trouet
15-08-2022 UGent blijft eerste Belgische universiteit in de Academic Ranking of World Universities
24-06-2022 Eiwitten uit microbiële fermentatie krijgen boost met The ProteInn Club
22-04-2022 Drie UGent'ers genomineerd voor prijs meest belovende onderzoeker 2022
28-02-2022 Steven Van Gucht is de eerste UGent-alumnus van het jaar
17-02-2022 Starting Grants voor UGent-onderzoekers
07-02-2022 Uitwerpselen van honden schadelijk voor biodiversiteit
07-01-2022 Droogte maakt hittegolven heter maar minder dodelijk
26-10-2021 Zondag 28 november 2021: Dag van de Wetenschap!
04-10-2021 UGent'ers naar finale PhDCup
10-09-2021 Frietjes en groenten op een bedje van duurzaamheid: onderzoekscentrum VEG-i-TEC opent de deuren
08-09-2021 Multifunctionele landbouwrobot levert landbouwer én milieu grote winsten op
15-08-2021 UGent blijft hoogst gerangschikte Belgische universiteit in de Academic Ranking of World Universities
06-07-2021 Circulair toilet recycleert urine van bezoekers Blaarmeersen
01-07-2021 UGent-spin-off bevordert oogst binnen aquacultuur en hydrocultuur door microbioomanalyse
28-06-2021 Gentse bomen voor het eerst geteld
03-06-2021 Project COVID-19-speurhonden wordt afgerond
22-12-2020 Tweede lockdown stuurt (nog) meer restaurants richting afhaalmaaltijden
05-11-2020 Hoe staan cafés, restaurants en hun klanten tegenover nieuwe steunmaatregelen?
28-05-2020 Klanten willen graag snel restaurant of café bezoeken