Proclamatie faculteit Bio-ingenieurswetenschappen

(05-10-2020) Proclamatie Bio-Ingenieurswetenschappen: Bio-ingenieurs

De Plechtige Proclamatie van de faculteit Bio-ingenieurswetenschappen van de Universiteit Gent gaat door op 6 februari 2021.

De datum is verplaatst door de coronamaatregelen. De datum op de uitnodiging per post en in voorgaande mails is dus niet geldig.

Voor de opleidingen Master of Science in de bio-ingenieurswetenschappen: Cel- en genbiotechnologie, Chemie en bioprocestechnologie en Master of Science in Bioinformatics: bioscience engineering start dit om 14u. De inschrijvingslink zal hier later verschijnen.

Voor de opleidingen Master of Science in de bio-ingenieurswetenschappen: Bos- en natuurbeheer, Land- en waterbeheer, Landbouwkunde, Levensmiddelenwetenschappen en voeding, Milieutechnologie start dit om 17u30. De inschrijvingslink zal hier later verschijnen.

Je bent een uur uur op voorhand welkom om je toga af te halen en voor een individuele foto. Wees er dus op tijd bij!

Heb je vragen, dan kan je terecht op communicatie.fbw@ugent.be

Indien de coronamaatregelen veranderen, kan de proclamatie nogmaals uitgesteld worden. Gelieve dus zeker je mailbox en deze pagina in de gaten te houden.

De link naar de livestream zal hier verschijnen.

Lees meer artikels over: