Info voor nieuwe bachelorstudenten en schakelstudenten

(28-06-2019) Start je in september 2019 in het eerste jaar Bachelor of in een schakelprogramma? Hier vind je praktische informatie om het academiejaar goed voorbereid te starten.

Nieuwe bachelorstudenten

Bio-ingenieurswetenschappen (Campus Coupure)

Biowetenschappen (Campus Schoonmeersen)

Bio-industriële wetenschappen (Campus Kortrijk)

• Vakantiecursussen
  • Introductiedag en cursusverkoop - woensdag 18 september 2019 om 8 uur
  • Je lesrooster ontvang je op de introductiedag.
  • Introductiebrochure met praktische info. Je ontvangt deze brochure op de introductiedag.

Nieuwe schakelstudenten

Biowetenschappen en Industriële wetenschappen: Biochemie (Campus Schoonmeersen)

• Lesroosters: kies je schakelprogramma en download je lesrooster in de rechterbovenhoek. Meer details (o.a. groepsindeling) ontvang je op de introductiedag.

Schakelprogramma naar Master of Science in de industriële wetenschappen (Campus Kortrijk)

• Introductiedag - vrijdag 20 september 2019 om 8 uur
  • Vakantiecursussen
  • Je lesrooster ontvang je op de introductiedag.
Lees meer artikels over: