Zelftest wiskunde industrieel ingenieur

Wil je graag de opleiding Bachelor in de biowetenschappen (industrieel ingenieur) of het schakelprogramma starten, maar weet je niet goed of je voldoende wiskunde bagage hebt?

Via de testomgeving Usolv-IT kan je online je wiskundekennis testen.

Test je kennis!

 

Hoe werkt de testomgeving?

Vul je naam in en kies vervolgens 'Eerste jaar Bachelor in de biowetenschappen'.

  • Wil je een totaalbeeld van je basiskennis wiskunde? Kies dan voor 'willekeurige toets over de volledige cursus' en bepaal zelf het aantal vragen.
  • Wil je bepaalde topics testen? Kies dan voor een op maat samengestelde toets door naast elke hoofdstuk van de elektronische cursus het gewenste aantal vragen in te vullen. Klik daarna onderaan op 'start on-line'.

Hoe gebruik je de testomgeving zo efficiënt mogelijk?

  • Neem potlood en papier, want de test wordt afgelegd zonder rekenmachine. De gevraagde berekeningen zijn eenvoudig en de te gebruiken formules en basiswaarden zouden gekend moeten zijn. Op elk moment kan je rechts bovenaan ook een formularium aanklikken.
  • Tracht eerst de vraag zelf op te lossen. Lukt het niet, dan kan je nog altijd de hulp inroepen door op het gloeilampje te klikken. Er verschijnt dan een bijhorende tip.
  • Los de vraag op en werk niet via eliminatie. Neem voldoende tijd voor elke vraag.
  • De antwoorden dien je in door recht bovenaan op 'indienen' te klikken. In een tabel verschijnt je score. Door op het vraagnummer te klikken vind je alle info over de vraag terug.