Digitale infodag Industrieel ingenieur Campus Kortrijk

Door wie
Hilde Robberecht
hilde.robberecht@ugent.be
Voeg toe aan mijn agenda

Tijdens chatsessies met lesgevers en studenten krijg je informatie over het studieprogramma en al wat bij de start in het hoger onderwijs komt kijken. En je kan hen uiteraard ook al jouw vragen stellen!

Programma digitale infodag

Op de digitale infodag van zaterdag 4 juli kan je chatten met de proffen en studenten uit de opleiding. Je krijgt uitgebreide informatie over het studieprogramma en de verwachtingen van de opleiding. In elke chatsessie is er ook een vertegenwoordiger van de Studentenvoorzieningen aanwezig. Zij kunnen helpen bij vragen over financiën of psycho-sociaal advies geven.

Hierna vind je de links naar de chatsessies op zaterdag 4 juli 2020:

Hoe bereid ik me voor op de digitale infodag van 4 juli?

Bekijk vooraf zeker de filmpjes en informatie op www.ugent.be/infodagkortrijk. Heb je na het doornemen van de webpagina nog vragen, stel ze gerust tijdens de chatsessies.