Workshops "flexibele Automatisering, samen gaan we ervoor"

Voor wie
Studenten, Medewerkers, Alumni, Journalisten, Bedrijven
16-11-2017 van 12:30 tot 18:00
Universiteit Gent, Campus Kortrijk, Graaf Karel de Goedelaan 5, 8500 Kortrijk
Door wie
Alain Wayenberg
alain.wayenberg@agoria.be
Voeg toe aan mijn agenda

It's all about flexible automation

Aan de hand van concrete presentatie en cases krijgt u een overzicht van de huidige oplossingen die ter beschikking staan in flexibele automatisering. U maakt op een namiddag kennis met projecten over het inzetten van co-robots, het implementeren van flexibele systemen, sensoren, vision systemen, IoT, AGV’s en vele andere technologieën. Deze voorbeelden geven u een indruk van wat de mogelijkheden zijn om uw misschien wat starre automatisering om te tunen naar een flexibele en aangepaste variant.

Voor wie

Voor alle technici, ingenieurs en bedrijfsleiders die hun productie werder willen optimaliseren en flexibel automatiseringsoplossingen willen inzetten. Zowel voor starters als voor bedrijven die in het automatiseringsproces willen versnellen.

Workshop Kortrijk (16.11)

UGent, Campus Kortrijk

Graaf Karel de Goedelaan 5

8500 Kortrijk

Workshop Antwerpen (07.12)

BluePoint Antwerpen

Filip Williotstraat 9

2600 Berchem

De voorgestelde cases zijn verschillend voor elke workshop, maar het onderwerp is telkens hetzelfde: "Uw productie flexibeler maken". U kan dus ook aan beide workshops deelnemen.

: 02 706 80 03