Infodag industrieel ingenieur UGent Campus Kortrijk

Door wie
Hilde Robberecht
hilde.robberecht@ugent.be

Infodag circulaire bioprocestechnologie, machine- en productieautomatisering en industrieel ontwerpen op de UGent Campus Kortrijk.

Bezoek de ingenieursopleiding van jouw interesse tijdens een campustour op 12 maart.

Ontdek de labo's en leslokalen van de unieke industrieel ingenieursopleidingen aan de UGent Campus Kortrijk en stel al jouw vragen aan de lesgevers.

• Een campustour duurt ongeveer 30 minuten. Je kan inschrijven met twee personen maximum (ouders van studiekiezers mogen beiden meekomen).
  • De cursussen uit het eerste bachelorjaar kan je die dag ook inkijken.
  • En de collega's van de Studentenvoorzieningen staan paraat om antwoord te geven op al jouw vragen i.v.m. huisvesting, mobiliteit, studiefinanciering en andere ...
Ook schakelstudenten die na het behalen van een professionele bachelor een masteropleiding willen volgen, zijn welkom.
Registreer online