Infodag industrieel ingenieur Campus Kortrijk

Door wie
Hilde Robberecht
hilde.robberecht@ugent.be
Voeg toe aan mijn agenda

Programma infodag industrieel ingenieur Campus Kortrijk

• Infobeurs van 16 tot 20 uur: kennismaking met de opleidingen tijdens een persoonlijk gesprek met de docenten, mogelijkheid om vragen te stellen;
  • 18.00 - 18.40 uur: plenaire infosessie
  • Vanaf 16.30 uur: rondleiding door de labo's en leslokalen (om het half uur, behalve tijdens de plenaire infosessie om 18 uur). Je ziet onze ingenieursstudenten verder werken aan hun projecten.
  • Cursussen inkijken;
  • De campusvertegenwoordiger van de Studentenvoorzieningen (Stuvo Howest) is aanwezig voor informatie over op kot gaan, studiefinanciering, een fiets huren ...

Registreer je voor de infodag van 19 februari

Plenaire infosessie 19 februari 2020 (Aula major)

18.00 u. – 18.10u. : Welkom aan de Universiteit Gent en op de Campus Kortrijk door prof. Carl Devos, UGent-vertegenwoordiger in West-Vlaanderen

18.10 u. – 18.30 u. : Voorstelling opleidingen industrieel ingenieur aan de UGent Campus Kortrijk door mevr. Caroline Vandenbussche, lesgever en mentor 1ste bachelor

18.30 u. – 18.40 u. : Studie- en studentenbegeleiding door mevr. Isabel Sweertvaegher, lesgever en mentor 1ste bachelor

Aansluitend: rondleiding door de labo's en/of persoonlijk gesprek met docenten (infobeurs)

• Waar?UGent Campus Kortrijk, Graaf Karel de Goedelaan 5, 8500 Kortrijk.
    Parkeren kan op de een van de twee parkings van UGent/Howest, op de rechterkant in de Graaf Karel de Goedelaan 32 (ingang 'Howest-The Office')
  • Wanneer? woensdag 19 februari 2020 van 16 tot 20 uur

Registreer je voor de infodag van 19 februari