Infodag industrieel ingenieur Campus Kortrijk (25 april)

25-04-2018 van 16:00 tot 21:00
UGent Campus Kortrijk, Graaf Karel de Goedelaan 5, Kortrijk
Door wie
Hilde Robberecht
hilde.robberecht@ugent.be
Voeg toe aan mijn agenda

Programma infodag industrieel ingenieur Campus Kortrijk

• Infobeurs van 16 tot 20 uur: kennismaking met de opleidingen tijdens een persoonlijk gesprek met de docenten, mogelijkheid om vragen te stellen;
  • Vanaf 16.30 uur: rondleiding door de labo's en leslokalen (om het half uur, behalve tijdens de plenaire infosessie om 18 uur). Je ziet onze ingenieursstudenten verder werken aan hun projecten.
  • Cursussen inkijken;
  • De campusvertegenwoordiger van de Studentenvoorzieningen (Stuvo Howest) is aanwezig voor informatie over op kot gaan, studiefinanciering, een fiets huren...

Plenaire infosessie 25 april 2018 (Aula major)

18.00 u. – 18.10 u. : Welkom aan de Universiteit Gent en op de Campus Kortrijk door prof. Carl Devos, UGent-vertegenwoordiger in West-Vlaanderen

18.05 u. – 18.20 u. : Voorstelling opleidingen industrieel ingenieur aan de UGent Campus Kortrijk door prof. Jan De Smet, prof. Jos Knockaert en prof. Jan Detand

18.20 u. – 18.30 u. : Studie- en studentenbegeleiding door mevr. Isabel Sweertvaegher, lesgever en mentor bachelor IW

Aansluitend: rondleiding door de labo's en/of persoonlijk gesprek met docenten (infobeurs)

• Waar? UGent Campus Kortrijk, Graaf Karel de Goedelaan 5, 8500 Kortrijk.
    Parkeren kan op de een van de twee parkings van UGent/Howest, op de rechterkant in de Graaf Karel de Goedelaan, rechtover de hoofdingang van de UGent Campus Kortrijk/Howest. Hou rekening met wegenwerken in de buurt van de campus.
  • Wanneer? woensdag 25 april 2018 van 16 tot 21 uur
  • Registreren voor de infodag doe je via www.ugent.be/infodagen