Infodag industrieel ingenieur Campus Kortrijk (24 april)

24-04-2019 van 16:00 tot 20:00
UGent Campus Kortrijk, Graaf Karel de Goedelaan 5, Kortrijk
Door wie
Hilde Robberecht
hilde.robberecht@ugent.be
Voeg toe aan mijn agenda

Programma infodag industrieel ingenieur Campus Kortrijk

• Infobeurs van 16 tot 20 uur: kennismaking met de opleidingen tijdens een persoonlijk gesprek met de docenten, mogelijkheid om vragen te stellen;
  • Vanaf 16.30 uur: rondleiding door de labo's en leslokalen (om het half uur, behalve tijdens de plenaire infosessie om 18 uur). Je ziet onze ingenieursstudenten verder werken aan hun projecten.
  • Cursussen inkijken;
  • De campusvertegenwoordiger van de Studentenvoorzieningen (Stuvo Howest) is aanwezig voor informatie over op kot gaan, studiefinanciering, een fiets huren...

Plenaire infosessie 24 april 2019 (Aula major)

18.00 u. – 18.10 u. : Welkom aan de Universiteit Gent en op de Campus Kortrijk door prof. Carl Devos, UGent-vertegenwoordiger in West-Vlaanderen

18.10 u. – 18.30 u. : Voorstelling opleidingen industrieel ingenieur UGent Campus Kortrijk door ing. Caroline Vandenbussche, lesgever en mentor 1ste bachelor

18.30 u. – 18.40 u. : Studie- en studentenbegeleiding door ing. Isabel Sweertvaegher, lesgever en mentor 1ste bachelor

Aansluitend: rondleiding door de labo's en/of persoonlijk gesprek met docenten (infobeurs)

Registreer je voor de infodag van 24 april

• Waar? UGent Campus Kortrijk, Graaf Karel de Goedelaan 5, 8500 Kortrijk.
    Parkeren kan op de een van de twee parkings van UGent/Howest, op de rechterkant in de Graaf Karel de Goedelaan 32 (ingang via 'Howest - The Office')
  • Wanneer? woensdag 24 april 2018 van 16 tot 20 uur