Digitale infodag industrieel ingenieur UGent Campus Kortrijk

Hilde Robberecht
Contact
hilde.robberecht@ugent.be
Voeg toe aan mijn agenda

Tijdens chatsessies met lesgevers en studenten krijg je informatie over het studieprogramma en al wat bij de start in het hoger onderwijs komt kijken. En je kan uiteraard ook al jouw vragen stellen!

Programma digitale infodag 3 maart 2021

Op de digitale infodag kan je chatten met de lesgevers en studenten uit de opleiding. Je krijgt uitgebreide informatie over het studieprogramma en de verwachtingen van de opleiding. In elke chatsessie is er ook een vertegenwoordiger van de Studentenvoorzieningen aanwezig. Zij kunnen helpen bij vragen over financiën of psycho-sociaal advies geven.

Hierna vind je de links naar de chatsessies op woensdag 3 maart 2021:

- Kies voor audio/micro uit als je de chatroom binnenkomt.
- Zet ook jouw camera uit.
- Je vragen typ je in de chat of stel je mondeling (als de drukte het toelaat).

Hoe bereid ik me voor op de digitale infodag van 3 maart?

Bekijk vooraf zeker de filmpjes en informatie op www.ugent.be/infodagkortrijk. Heb je na het doornemen van de webpagina nog vragen, stel ze gerust tijdens de chatsessies.

Contact

Wil je nog iets anders weten of zit je met een vraag die je liever persoonlijk stelt?

Mail naar hilde.robberecht@ugent.be en stel jouw vraag.