ie-Net Startbaanenquête

Door wie
Hilde Robberecht
hilde.robberecht@ugent.be
Voeg toe aan mijn agenda

Op dinsdag 17 oktober om 18u30 stelt ie-NET ingenieursvereniging haar startbaanenquête voor aan alle laatstejaars ingenieursstudenten van de Campus Kortrijk. De startbaanenquête is een enquête die verstuurd wordt naar alle bio-, burgerlijk en industrieel ingenieurs die recent afgestudeerd zijn.  In deze enquête komen een heleboel vragen aan bod, bv. rond de zoektocht naar een job, de reden om voor een werkgever te kiezen, ambities, match verwachtingen jobinhoud met idee vooraf, voorbereiding op arbeidsmarkt, salaris en extralegale voordelen enz.

De resultaten van deze enquête worden voorgesteld aan de hand van een presentatie en een gesprek met 4 panelleden. Nadien kan je nog verder praten op de netwerkreceptie in het Forum.