Studiereis Industrieel Ontwerpen naar Dutch Design Week en K-Messe

Door wie
Olivier Rysman
olivier.rysman@ugent.be
Voeg toe aan mijn agenda

Studiereis Industrieel Ontwerpen naar Dutch Design Week Eindhoven en K-Messe Düsseldorf

Voor de tweede maal sinds de oprichting van de opleiding IO richten we een 2-daagse studiereis in waarbij de volledige opleiding (behalve de nieuwe 1e jaars) Industrieel Ontwerpen zal deelnemen.

Op het programma 2 hoogmissen voor industrieel ontwerpers: De Dutch Design Week in Eindhoven (NL) en de K-Messe (Kunststoff-Messe) in Düsseldorf (DE):

•  Dutch Design Week: 9 dagen / 2600 designers / 120 locaties / 450 events / Food & Drinks / DDW Music Festival  19 - 27 October 2019. Dutch Design Week is een grootschalig en internationaal jaarlijks negendaags evenement in Eindhoven waarbij design in allerlei facetten centraal staat.
  •  K-Messe: K is de belangrijkste beurs ter wereld voor de kunststof- en rubberindustrie in Düsseldorf van 16 tot 23 oktober 2019. ca. 3.000 toonaangevende bedrijven uit de kunststof-  en rubberindustrie tonen hier op het hoogste internationale niveau alles wat de branche te bieden heeft.

Vind meer activiteiten: