Vorming | Kinderen in een migratiecontext. Een holistische & interdisciplinaire kijk

17-05-2018 18:00 tot 21-06-2018 21:00
Waar
Faculteit Psychologie en Pedagogische Wetenschappen, Henri Dunantlaan 2, 9000 Gent
cessmir@ugent.be
Website
Voeg toe aan mijn agenda

2018-06-21-vorming

Centre for the Social Study of Migration and Refugees, CESSMIR (Universiteit Gent), organiseert een praktijkgerichte vorming voor praktijkwerkers waaronder advocaten, sociaal werkers, opvoeders, voogden, gezondheidswerkers, beleidsmedewerkers en leerkrachten die op de één of andere manier betrokken zijn bij de ondersteuning van kinderen in een migratiecontext.

Tijdens deze vorming wordt per avondsessie een centraal thema besproken waarbinnen de sprekers verschillende doelgroepen belichten zoals kinderen van asielaanvragers, kinderen zonder papieren en niet-begeleide minderjarigen.

INSCHRIJVEN | Meer info