Vorming | Praktijkgerichte vorming 'Kinderen in een migratiecontext'

07-05-2020 18:00 tot 18-06-2020 21:00
Waar
Ayse.Guduk@UGent.be
Voeg toe aan mijn agenda

CESSMIR organiseert een praktijkgerichte vorming voor personen die op de één of andere manier betrokken zijn bij de ondersteuning van kinderen in een migratiecontext,zoals advocaten, sociaal werkers, opvoeders, voogden, gezondheidswerkers, beleidsmedewerkers en leerkrachten.

Tijdens deze vorming wordt per avondsessie een centraal thema besproken. De sprekers belichten telkens verschillende doelgroepen zoals kinderen van verzoekers om internationale bescherming, kinderen zonder papieren en niet-begeleide minderjarigen.

• Sessie 1: Migratiebeleid en Kinderrechten - 7 mei 2020
  • Sessie 2: Gezinshereniging en Internationaal Privaatrecht - 14 mei 2020
  • Sessie 3: Asielrecht - 28 mei 2020
  • Sessie 4: Onderwijs - 4 juni 2020
  • Sessie 5: Psychosociaal welzijn en Sociaal netwerk - 11 juni 2020
  • Sessie 6: Gezondheid en Gezondheidszorg - 18 juni 2020

NB: U kan enkel inschrijven voor alle sessies. De sessies gaan door in de Faculteit Recht en Criminologie, Campus Aula, Universiteitsstraat 4, 9000 Gent, Auditorium B. Telkens op donderdagavond van 18:00 uur tot 21:00 uur.

Kostprijs: Het inschrijvingsgeld bedraagt 175 euro (150 euro vanaf de tweede deelnemer vanuit één organisatie). De kostprijs voor studenten bedraagt 90 euro. De kostprijs is inclusief broodjes, koffie, thee, water en een syllabus. U ontvangt een betalings- en aanwezigheidsattest.

Betaling: U zult later een betalingslink ontvangen op uw opgegeven e-mailadres waarmee u de betaling kunt voldoen.