Maatregelen betreffende Coronavirus uitbraak - Universitaire Kliniek Kleine Huisdieren

(16-03-2020) COVID-19: maatregelen betreffende Coronavirus uitbraak-Universitaire Kliniek Kleine Huisdieren. 3-7-2020

3-7-2020

De Universitaire Kliniek Kleine Huisdieren heeft een aantal maatregelen genomen om medewerkers en bezoekers te beschermen tegen het Coronavirus. We passen hierbij onze werking aan aan de evolutie van de pandemie en de regels van de Overheid. We vragen hierbij uw medewerking in het belang van uw eigen gezondheid en de gezondheid van onze medewerkers en studenten, maar vooral ook onrechtstreeks voor iedereen in onze samenleving met een zwakkere gezondheid.

Raadplegingen, behandelingen en ingrepen

De recent aangekondigde versoepeling van deze maatregelen omtrent de bestrijding van COVID-19 laat toe om opnieuw niet-dringende of minder-dringende consultaties en behandelingen door te voeren in de klinieken van de faculteit Diergeneeskunde. Ook voor spoedgevallen zijn wij uiteraard beschikbaar. Voor het maken van een afspraak kan U terecht op één van onderstaande telefoonnummers. Graag vragen wij U alle opgelegde veiligheidsmaatregelen i.v.m. de verspreiding van COVID-19 strikt op te volgen. Kom alleen naar de kliniek, ontsmet regelmatig uw handen en respecteer de principes van ‘social distancing'. Een mondmasker is verplicht bij het betreden van de gebouwen. Alvast hartelijk dank voor uw begrip.

Restaurant gesloten

Het restaurant op de campus van de Faculteit Diergeneeskunde is gesloten.

Verspreiding van het virus voorkomen

• Was regelmatig uw handen grondig met water en zeep.
• Gebruik elke keer een nieuwe papieren zakdoek als u hoest, niest of snuit.
• Hebt u geen zakdoek bij de hand? Hoest of nies in uw mouw, in de binnenkant van uw elleboog.
• Raak uw gezicht zo weinig mogelijk aan met uw handen.
• Vermijd nauw contact met mensen die ziek zijn.

Meer info

• Met vragen over het coronavirus kunt u terecht bij de overheid: tel. 0800 14 689

www.info-coronavirus.be
• Tel Universitaire Kliniek Kleine Huisdieren: 09 264 7700

Tot slot: blijf rustig en zorg goed voor uzelf en voor elkaar.