(01/07/2019) Dierenarts KHD in Kortenberg en Zaventem

Wil je je graag uitdaging en je al dan niet verdiepen in een specialiteit? En dit met ook een goede work/life balance? Heb je al wat ervaring of ben je pas afgestudeerd?

 

DAP Akuut is een praktijk met 10 dierenartsen en 11 assistentes te Kortenberg en Zaventem. We zijn op zoek naar een flexibele en enthousiaste collega met een passie voor de diergeneeskunde, optie kleine huisdieren. Ervaring is goed meegenomen maar geen must. De passie moet wel aanwezig zijn!

De praktijk is uitgerust met digitale RX, in-house bloedanalyse, echografie, gasanesthesie, alle mogelijke endoscopie, bloeddrukmeter, volledige apparatuur voor gevorderde tandheelkunde, binnenkort ct scan, laser, hydro/fysiotherapie, …

We bieden je de mogelijkheid om je te bij te scholen in een tak van de diergeneeskunde waarvoor je interesse hebt, aangenaam werkrooster met vrije tijd en eerlijk loon. Basiskennis van Frans en Engels is vereist.

Ben je een teamspeler, die zich graag in de buurt nestelt en deze vacature staat je aan? Aarzel niet om ons te contacteren!!

U mag je CV doorsturen naar karlien@akuut.be

Tot gauw!