(17/09/2019) Dierenarts in Arnhem

Dierenarts Arnhem

 

Heb je de ambitie om bij ons te werken? Dan moet je van goede huize komen. 

 

Wij zijn een kliniek met veel vrijheid en werkplezier, onderdeel van een vooruitstrevende en ondersteunende internationale organisatie. (CVS) 

 

Recent is er een plekje vrij gekomen in onze kliniek voor 20-25 uur. Geen fulltime functie, maar wel een functie binnen een werkomgeving waar je de eventuele gewenste meeruren zelf kan creëren. 

Helemaal aan jezelf dus! 

 

Onze topprioriteit is de teamspirit binnen ons team. Wij zoeken daarom vooral gezelligheid, openheid en de flexibiliteit en collegialiteit om voor je collega’s in te springen en op te komen. 

Als laatste verwachten wij een warm en integer hart. Deze is nodig om te kunnen voldoen aan onze hoge mate van klantgerichtheid en klantbeleving. 

 

Wij vragen je ook af en toe een zaterdagspreekuur te doen en tot 1 jan 2020 deelname in het dienstrooster. Per 1 januari 2020 geen diensten meer! 

En natuurlijk zijn wij een volledig uitgeruste kliniek met laparoscopie, echografie, hoog niveau tandheelkunde, digitale apparatuur etc etc.,

 

Competenties: Proactief, klantgericht, integer. 

 

Ben je nieuwsgierig geworden of vooral enthousiast? Dan horen we graag van je! Per mail naar kitty.vanderzijden@cvsvets.nl of gewoon via de telefoon naar 06-83605342 ( Kitty) of 06-52348820 ( Caroline) voor wat meer informatie en een eerste indruk.