Infinitum

(16-10-2020)

Over infinitum

Infinitum is het alumniplatform van de UGent. Je vindt er een uitgebreid netwerk van mede-alumni. Hier verzamelen we ook het aanbod van alumni-activiteiten, georganiseerd door verenigingen en/of de centrale en internationale alumniwerking. In de groepen kom je in contact met alumni op basis van opleiding, faculteit, locatie en/of interesses. Via Infinitum krijg je ook toegang tot het UGent Career Center, waar je zowel vacatures kan aanbieden als jobs kan zoeken.

Als alumnus/-a van de UGent ben je standaard opgenomen in Infinitum. Het enige wat je moet doen om gebruik te kunnen maken van Infinitum, is je profiel activeren. De informatie waarover de UGent al beschikte, zoals opleidingsgegevens, staan voor je gemak al vooraf ingevuld.

To infinitum!

Lees meer artikels over: