Startactiviteiten

WarmWelkom@Diergeneeskunde!

Startdag: 21 september 2020

We verwelkomen de nieuwe eerste bachelorstudenten op maandag 21 september 2020 om 13 uur aan de Ghelamco Arena in Gent. Breng indien mogelijk een eigen laptop mee.

Programma

Tijdens de startdag wordt er informatie aangeboden over het verloop van het academiejaar en het onderwijs aan onze faculteit. Studenten ontmoeten elkaar voor het eerst in hun eigen Study-OO en maken kennis met hun StudyCoach.

Ook de Vlaams Diergeneeskundige Kring stelt zich voor en deelt informatie over de boekenverkoop.

Plan Ghelamco

Route

De Ghelamco Arena is gelegen aan de R4 en is vlot bereikbaar met de fiets en de bus.

Groepsindeling

Elke studiegroep krijgt een vaste Study-OO toegewezen gedurende het eerste semester van het academiejaar. Afhankelijk van waar jouw Study-OO gevestigd is, neem je een andere ingang aan de Ghelamco Arena (A,B,…H).

De groepsindeling vindt u hier.

Wegwijs aan de UGent

Het onderwijs aan de Universiteit Gent veranderde ingrijpend door de coronamaatregelen. De UGent doet er alles aan om het onderwijs in academiejaar 2020-21 veilig en vlot te laten verlopen. Alle informatie over hoe het onderwijs in academiejaar 2020-21 zal verlopen vind je via: www.ugent.be/academiejaar2021 .

Controleer regelmatig de aankondigingen op Ufora, het online leerplatform van de UGent.

Laptop

Je zal een laptop nodig hebben voor het onderwijs aan de Universiteit Gent in academiejaar 2020-21. Voor de opleiding Diergeneeskunde is een goed werkende basislaptop voldoende. Breng jouw laptop zeker mee tijdens de startdag (en oortjes of een hoofdtelefoon).

Meer info: Bring your own device

Lesrooster

Jouw persoonlijk lesrooster kan je raadplegen via OASIS – mijn kalender. We lichten dit toe op de startdag.

 

 

Algemene info: https://www.ugent.be/student/nl/wegwijs/overzicht.htm