Voortplanting gezelschapsdieren

Over ons

Ons team wordt geleid door Dr. Eline Wydooghe (Dipl. ECAR), in samenwerking met Prof. dr. Ann Van Soom  en dierenarts Guillaume Domain. Wij zijn beschikbaar om problemen en vragen betreffende de voortplanting van uw hond of kat te behandelen. Belangrijke of moeilijke cases worden in team besproken en geëvalueerd.

Prof.dr. Ann Van Soom

Hoofd

dr. Eline Wydooghe

Kliniekhoofd

Guillaume Domain

Dierenarts

Joke Lanoo

Dierenarts

Wat we doen

In de kliniek voortplanting gezelschapsdieren kan u met uw hond of kat terecht voor alle gynaecologische vragen en problemen. Deze klinische dienstverlening wordt gecombineerd met de praktische vorming van de laatstejaarsstudenten diergeneeskunde van de Universiteit Gent. Door de nauwe samenwerking met de andere diensten van de kliniek kleine huisdieren van de faculteit diergeneeskunde kunnen we u een hoge kwaliteit van onze diensten met onderbouwde handelingen en behandelingen bieden.

Naast dienstverlening en onderwijs, wordt er op de kliniek voortplanting ook wetenschappelijk onderzoek verricht. Dit klinisch onderzoek is er vooral op gericht de huidige behandelingsmethoden te verbeteren. Resultaten van deze studies worden gepubliceerd in wetenschappelijke tijdschriften en voorgesteld op internationale congressen.

Kitten