Re-integratie

Begeleiding op maat

Het is niet evident om na een lange periode van ziekte terug aan de slag te gaan. Zowel werknemers als werkgevers worstelen met vragen:

  • Hoe pikken we de draad terug op?
  • Moet de jobinhoud worden aangepast?
  • Hoe zit het met de wetgeving, de sociale bescherming en de kosten?

Divergent stelt persoonlijke re-integratietrajecten op, geeft advies over regelgeving en ondersteunt werkgevers in hun HR-beleid. Wij helpen bedrijven en organisaties om gezonde werkplekken te creëren en de uitval door ziekte te verminderen.

Werken na kanker

Voor individuele begeleiding van mensen bij kanker: Rentree

‘Mijn Rentree-coach is voor mij een luisterend oor. Het voelt als een houvast tijdens één van de meest fragiele periodes van mijn leven. Ze helpt me mijn gedachten te structureren en geeft me moed om mijn doel te bereiken: een nieuwe job waar ik me goed bij voel.' - Katrien
'Als organisatie hechten we veel belang aan het welzijn van onze werknemers. Toen de diagnose kanker viel, wilden we de betrokken medewerkers dan ook zoveel mogelijk ondersteunen. Dit bleek in de praktijk echter niet altijd zo een evidentie.'- Lees hier waarom ze bij Pilz een beroep doen op de dienstverlening van Divergent.

Contact

Heb je interesse in een persoonlijk traject? Of heb je ondersteuning nodig om ziekteverzuim of outplacement aan te pakken? Neem dan contact op met Astrid Mouton via 09 331 03 26 of.