Loopbaanbegeleiding

inzichtlbb.pngInzicht

Divergent biedt in Oost-Vlaanderen loopbaanbegeleiding onder de koepel van Inzicht. Inzicht is een erkende VDAB-partner, wat betekent dat als je op eigen initiatief een begeleiding aanvraagt, deze gesubsidieerd kan worden door loopbaancheques van de Vlaamse Overheid.

Meer info over de loopbaancheques

Loopbaanbegeleiding: voor wie?

Met elke loopbaanvraag kan je bij Divergent terecht. Zelfs wanneer je nog niet helemaal kan benoemen wat er juist "knelt" in je professioneel leven. Zoals onze merknaam ook zegt, is INZICHT een heel belangrijk aspect van loopbaanbegeleiding.

Enkele voorbeelden van loopbaanvragen:

'Nu ik kinderen heb en mijn moeder steeds meer hulp nodig heeft, ben ik de balans werk-privé helemaal kwijt. Hoe vind ik dat evenwicht terug?'
'Ik voel me niet meer gemotiveerd op mijn werk en weet niet wat te doen. Mijn arbeidsvoorwaarden zijn goed dus ik wil die liever niet opgeven.'

Onze loopbaanbegeleiders

Line Windey

Line Windey

Line (°1981) is Coördinator Loopbaanbegeleiding en heeft jarenlange ervaring met (loopbaan)coaching, vooral van leidinggevenden en coaches. Wat anderen over haar zeggen: “Line steekt met haar enthousiasme het vuur aan de lont, geeft inspiratie en veel goesting. Ze is ervaren, bereidt zich goed voor en werkt cocreatief. Vanuit een open, authentieke houding neemt ze jou mee.”

Haar CV vind je op linkedin.

 

vibeke.jpg

Vibeke Notte

Vibeke (°1988) is Loopbaancoach en heeft een jarenlange ervaring in het samenwerken met mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt ervaren. Vibeke werkt vanuit een sterk geloof in mensen en hun talenten. Ze geeft veel vertrouwen vanuit een open houding, is heel eerlijk en handelt altijd met respect. Dat doet ze met een stevige portie geduld, want storingen hebben voorrang. Vibeke wordt gedreven door haar wilskracht om een steen te verleggen, hoe klein die ook mag zijn.

Haar CV vind je op linkedin. | Succesverhaal: ineens werd het allemaal duidelijk ...

Lien van de Dries

Lien Van den Dries

Lien (°1990) is Loopbaancoach en heeft een jarenlange ervaring in het samenwerken met mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt ervaren. Ze focust op wat er wèl lukt. Ze wil jou met een positief gevoel de wereld insturen.
Lien weet van aanpakken en biedt duidelijkheid in haar begeleiding. Ze staat met beide voeten op de grond. Mensen voelen zich snel op hun gemak bij Lien, dankzij haar gulle lach en relativeringsvermogen.

Haar CV vind je op linkedin.

 

Sven Van wettere

Sven Van wettere

Sven (°1968) is freelance Loopbaancoach met jarenlange ervaring in het omgaan met stress en burn-out, leiderschapsontwikkeling en omgaan met verandering. Verbindende communicatie en storytelling staan centraal in zijn werk. Aandachtig kijken vanuit verwondering, waardering uiten en voorzichtig inspireren, typeren Sven in hoe hij in zijn werk en leven staat.

Zijn CV vind je op linkedin. | Succesverhaal: het traject van Ruben en loopbaanbegeleider Sven.

 

lia.jpg

Lia van Lier

Lia (°1982) is freelance Loopbaancoach. Ze heeft vele jaren ervaring in loopbaanbegeleiding, heeft kennis van verschillende coachingsmethodieken om op maat te werken en is gespecialiseerd in re-integratie. Lia staat graag achter de coulissen om te observeren en te begeleiden. Ze houdt ervan om mensen te inspireren om met lef in het leven te staan. No-nonsense, discretie en betrokkenheid typeren haar stijl.

Haar CV vind je op linkedin.

 

Onze aanpak van loopbaanbegeleiding

Inzicht werkt op maat van de cliënt. Elke loopbaanbegeleiding is anders en wordt voortdurend afgestemd met de cliënt. Geen keurslijf, geen vast traject.
We helpen je groeien en zetten je mee op weg naar een nieuwe wending in je loopbaan. Het doel van loopbaanbegeleiding is meer energie en arbeidsvreugde.

Getuigenissen van klanten

'Als vast benoemde leerkracht zat ik in een gouden kooi. Sinds de loopbaanbegeleiding lijkt het alsof er een blinddoek wegviel. Alsof het hele universum plots meewerkt nu ik eindelijk begrepen heb welk pad voor mij het juiste is.'  Lees het volledige verhaal ...
'Na een zwaar verkeersongeval werkt Ruben sinds begin dit jaar 2 halve dagen per week als redacteur aan de blogs van de website van een scholengroep.  Hij doet dat goed en met goesting. Samen met loopbaanbegeleider Sven leerde hij zijn grenzen te stellen.' Lees het volledige verhaal ...
‘Ik werk enorm graag met kinderen, maar door rugproblemen kon ik de job fysiek niet meer aan. Op aanraden van mijn dokter startte ik met loopbaanbegeleiding. Mijn coach bekeek samen met mij de mogelijkheden tot omscholing en loodste mij achteraf door verschillende sollicitaties.’ - Marc (48)
'Nog eens hartelijk bedankt voor alles. De begeleiding heeft me energie, hoop en vertrouwen gegeven om systematisch en actief werk te zoeken, dankzij de "inzichten" die ik heb gekregen over de richting waarin ik het best zoek.' - Nathalie (28)
'Het was alsof een blinddoek van voor mijn ogen wegviel. Ik heb dankzij mijn loopbaanbegeleider Vibeke ingezien dat ik mijn passie en talent kon combineren en ik heb de moed gevonden om uit mijn comfortzone te treden: ik ben als zelfstandige gestart.' - Sofie (33)

Contact

Line Windey
tel: 09 331 03 28